KRISTIANSAND: — Jeg ønsker å lage et nytt klubb-konsept i Kristiansand fordi jeg mener det per i dag ikke finnes noe sted hvor folk som elsker denne typen musikk kan samles, sier klubbsjef, Stian Mikkelsen, aka SoundSAM.

Det vil si musikk man ikke nødvendigvis hører på hitlistene, og som ikke nødvendigvis har en mann på gitar, en mann på bass og en mann med trommestikker.

— Jeg tar initiativet til å gjøre noe for miljøet på Sørlandet og Kristiansand, og håper at DANSBAR blir et godt alternativ som bidrar til at miljøet kan vokse og at vi kan lage vår sjanger innefor sjangeren.

Den hjemvendte sørlendingen har drevet med elektronika og housemusikk siden tenårene. Som 16-åring arrangerte Stian Mikkelsen egne houseparties hjemme i Grimstad.

Mikkelsen jobber nå som fulltids produsent og har sin egen label, Phat Fuel Records. Han flyttet nylig tilbake til Sørlandet fra Oslo.

Onsdag kveld åpner han dørene på Charlies bar for alle som er interessert i alternativ dansemusikk.

— I starten vil det være en dj som spiller, men ettervhert håper jeg også å kunne invitere artister til klubbkveledene. Jeg håper dette vil slå an og at vi klarer å bygge opp et miljø, sier Mikkelsen.

Som et prøveprosjekt skal han fra 17. februar og tre onsdager fremover presentere forskjellige former for elektronisk musikk som blant annet Deep House, Electronica, Nu Disco, Indie Dance, Electro, Dubstep, Drum ' n ' Bass og Lounge.