Nå foreligger teaterets abonnementstilbud for våren 2006, og et av tilbudene er forestillingen Bad Boy Bubby med Anne Ma Usterud, Ole Geir Feste og Morten Løge. Det er Agder Teater og Kristian Landmark som har fått rettighetene til den australske kultfilmklassikeren med samme navn fra 1993, og stykket er bearbeidet og oversatt av Landmark og Trond Artsern. Også regien er ved Kristian Landmark.

Stykket handler om livet til Bubby, en 35 år gammel mann som bor i en mørk og skitten leilighet sammen med sin brutale og undertrykkende mor. Mye svart humor og surrealisme er det her.

Til hovedscenen i februar kommer Riksteatret med August Strindbergs Hemsøboerne. Her medvirker blant annet Brit Elisabeth Haagensli, Rolf Lydahl og Björn Söderbäck.

En ny riksteaterforestilling kommer i mars, Henrik og Emilie av Niels Fredrik Dahl. Det er et nyskrevet drama om forholdet mellom den unge Emilie Bardach og den mye eldre Henrik Ibsen. Her medvirker Per Jansen, Marit Østbye, Kaia Varjord og Gard B. Eidsvold. Ellers blir det nye oppsetninger med Kåre Zakariassens stykke, Epilog for Ole, på Arkivet. Even Ruud og Arne Hadland har rollene som gestapisten Ole Wehus og hans fangevokter.