Hambleton nektet tidligere for at han visste noe om drapet, men knakk sammen i avhør med politiet i november i fjor. I retten fortalte han at "Baretta" prøvde å overtale ham til å drepe Bonny Lee Bakely.Han fortalte i detalj hvordan "Baretta" trakk fram en pistol som skal ha vært umulig å spore og at de to sammen så på et mulig åsted for drapet. Blant den stedene som ble utpekt, var området rundt restauranten hvor Bakely til slutt ble skutt og drept.

Skyte gjennom vinduetStuntmannen fortalte også i retten at "Baretta" ga ham en mobiltelefon med kontantkort, slik at de kunne snakke sammen uten at samtalen ble sporet, melder AP.

"Baretta" skal ha foreslått at Hambleton skulle snike seg opp mot bilen mens Baretta og kona satt i den. Han skulle så drepe Bakely ved å skyte henne gjennom vinduet.

Den andre stuntmannen, Gary McLarty, fortalte politiet at "Baretta" foreslo at han skulle skyte Bakely mens hun sov. "Baretta" skal ha henvendt seg til Mc Larty fordi han skal ha skutt noen tidligere.

Begge stuntmennene takket nei til oppdraget.

Flere avslo"Baretta" henvendte seg også til en tredjemann for å bli kvitt kona. Stuntkoordinatoren Bobby Bass skal ha blitt spurt og fristet med penger, men han avslo ettersom han var syk av Pakinsons syndrom.

Også "Barettas" egen bror Joe, skal ha blitt spurt, men avslo.

Robert "Baretta" Blake nekter selv for å ha utført drapet på sin kone. Han hevder han gikk inn i restauranten for å hente en pistol han brukte til å beskytte seg med, da det smalt. Blake ble arrestert i april og risikerer livstid om han blir dømt.