KRISTIANSAND: Etter forestillingen søndag sa Andersen selv: — Dette kan jeg si er det beste jeg har vært med på, jeg har aldri spilt denne forestillingen bedre enn dette.

Og sannelig er ikke kritikerne bare enige, de er samstemmige. Fædrelandsvennens Svein Harald Moe konstaterer at forventningene til showet var enorme, og at de ble innfridd og vel så det.

"For aldri har Rune Andersen vært i større slag enn på scenen i går kveld (søndag). Fra å være en herlig imitator og god showmann, god blant de gode, ser vi ham nå som en suveren entertainer på vei mot det aller høyeste nivået", skriver Moe.

VGs Yngve Kvistad triller også terningen til toppkarakter, og skriver blant annet følgende:

"Rune Andersen er en ekte entertainer, simpelthen, og dette showet er en sjelden kolleksjon spekket med blinkskudd og presise observasjoner." Og følger opp med denne konklusjonen:

Når Rune i sluttnummeret også avlegger Bruce «The Boss» Springsteen en visitt, går det troll i ord: Rune Andersen er Sjefen på komiscenen akkurat nå.

Dagbladets Tom Stalsberg er minst like fornøyd:

"Kilsjeen at nettopp dette er høstens showvinner, er trykket noen ganger, nå er det sant (helt sant). Andersen våger der andre tyr til billige ordspill eller flyter på gammel moro."

Så da selges vel de siste billettene til showene i løpet av mandagen...