Det er lett å forstå at Bruno Mars fra Hawaii har blitt popstjerne. Han kan godt komme til å fortsette å være det. Men det høres ut som om det er noe han holder igjen, og at han ikke helt vet hvor han vil.

Kanskje er Bruno Mars starstruck på seg selv. Med hits som "Grenade" og "Just The Way You Are" fra debutalbumet, er det nå han skal bevise at han kan fortsette med å erobre hitlistene. Bruno Mars virker

brunomarsfoto.jpg

forvirret når det gjelder stil og innhold. Av og til høres han ut som en vokalist i et boyband med ditto tekster, for i neste låt å gå over til å slenge rundt seg med smålurvete tekster om rus og lett tilgjengelige damer.

I hans hybridmusikk med søt pop, RnB, soul og drypp av reggae , virker det som om han ønsker å bli en ny Michael Jackson. For det er dette som er problemet med disse ti låtene, nemlig at Bruno Mars mangler en tydelig retning og en stilsikker identitet.

Åpneren og hitlåten "Young Girls" er ålreit , mens lavmålet nås på reggaesporet "Show Me". Bruno Mars må nok stole på at han og produsentteamet klarer å lage fengende enkeltlåter. Som albumartist er Bruno Mars langt unna fullkommen ennå.