Prince betaler en månedlig husleie på nesten en halv million kroner for luksushuset i Los Angeles. Men huseieren, basketballstjernen Carlos Boozer, er ikke særlig lykkelig for den lille artistens form for ekstrem oppussing — og gikk til erstatningssak.Ting kan tyde på at huseieren og Prince har kommet til enighet utenom rettssalen, og leiekontrakten løper likevel ut i mai - mens huset er avertert til salgs for nesten 78 millioner kroner. Men noen saftige detaljer om eksentriske Prince og hans interiørsmak har likevel lekket ut, takket være nettstedet The Smoking Gun:

Han sørget for å få husets eksteriør malt med fiolette striper, symbolet som betyr «Prince» og tallet 3121 - som er tittelen på det nye albumet hans som kom denne uken. Det ble også lagt et gulvteppe med monogrammet hans i hans eget soverom, der det også ble installert et nytt røropplegg - for, slik det beskrives, «å besørge vannoverføring til skjønnhetssalongstolene».

I albumheftet på «3121» er det en rekke bilder fra både badet og soverommet i huset som Prince hevder er «hans fiolette hus» - selv om det altså tilhører basketballstjernen Booze - og de første setningene på plata lyder omtrent slik: «Kom inn, slå deg ned, legg klærne på gulvet».

Det forventes at Prince gir en intimkonsert nettopp i dette huset, ettersom det er lagt inn billetter (gjett i hvilken farge) i noen utvalgte platecovere. Det spørs om huseier Booze blir invitert. (©NTB)