Hun mistet foreldremyndigheten over Frances Bean Cobain i fjor, da hun havnet på kjøret.Datteren til Kurt Cobain og Courtney Love er blitt 13 år, og var bare halvannet år da faren døde av en overdose. Love mistet foreldreretten over datteren i oktober 2003 fordi hun tok en overdose av sterke smertestillende tabletter.

Nå har Courtney Love tatt seg sammen og klart å komme seg på beina igjen, ved hjelp av et rehabiliteringsprogram hun ble dømt til å følge i 180 dager fra september i fjor.

Selv om hun sies å være blakk nå etter å ha kastet bort mye penger i de årene hun har vært ruset, så forventer hun ifølge New York Post inntekter på bortimot 700 millioner kroner når hun selger Nirvana-katalogen. Det kommer godt med, siden hun har måttet gi opp et hus allerede — og står i fare for å kastes ut av New York-loftsleiligheten sin.

Frances Bean Cobain er i ferd med å havne i rampelyset selv, etter at hun stilte opp som modell i Teen Vogue i september og ble fotografert i tenåringsmoter og lot seg intervjue. Hun liker ikke grungestilen som foreldrene dyrket, sa hun til bladet. Tidligere har hun uttalt at hun ikke liker å høre på Nirvana fordi hun minnes faren, og det gjør henne trist. (©NTB)