Sound of Happiness er en stiftelse som tilbyr musikkundervisning og arrangementer til mennesker med ulike psykiske og fysiske nedsettelser. Lørdag arrangerer stiftelsen sin årlige festival i Ravnedalen.

— Det er utrolig viktig for våre medlemmer å få være med på å lage sin egen festival. Det er årets høydepunkt. Det er viktig å vise fram bredden i det vi holder på med, og nivået på medlemmene våre. Vi vil vise at både såkalt friske, og mennesker med ulike diagnoser og syndromer kan komme sammen på et likt grunnlag, og da er musikk den store fellesnevneren, sier pressekontakt Vidar Mortensen.

Lørdag blir det program fra klokka 12 til 19. Det blir omtrent 20 musikalske innslag, natursti, leketelt, kafé og ulike aktiviteter.

— Dette skal være en dag en kan være ute sammen med hele familien. Publikum kan vente seg alt fra rock til gospel, pop og visesang. Det som går igjen hos er det ekte gleden som formidles gjennom musikken.

Mortensen håper at det vil komme over 500 besøkende.

— Hva slags forventninger har du til dagen?

Vi har hatt bar besøk tidligere, og nå er også værmeldingene lovende, så jeg tror folk får en flott dag fullspekket med inntrykk, svarer Mortensen som håper at det vil komme over 500 besøkende.