— Det var kjempegøy på Kick og Odderøya Live i fjor, så vi ser fram til en ry runde i Kristiansand nå. Vi starter vår vinterturné der, sier Grønneberg, som i fjor var med på "Hver gang vi møtes".

Cowboyene fra Fredrikstad slo gjennom med albumet "Blodsbrødre" som kom ut i 1990. Gruppa fikk samme år Spellemannpris for "Årets nykommer". Siden den gang har de gjennomført tusenvis av konserter og gitt ut et tosifret antall album. Grønneberg har ikke tenkt å gi seg med det samme.

— Gruppa har fortsatt draget på publikum. Vi prøver å fornye oss hvert år, og det virker som om fansen liker det vi gjør, sier vokalisten.

Vokalist Hanna Maria Grønneberg blir med faren på vinterturné.

— Hun er frontfigurens 22 år gamle datter, en sanger som CC Cowboys-fansen først stiftet bekjentskap med på albumet "Svalbard uten Strøm", konsertplata som ble utgitt i 2007, skriver Kick på sine hjemmesider.

Grønneberg liker å ha med seg datteren på turné.

— Det er hyggelig å dele scene med sin egen datter. Hun kommer til å være med oss gjennom hele turneen. Det blir en blanding av CC Cowboys-låter, og sanger jeg og min datter har laget sammen de siste årene.

Fredag spiller de på Kick i Kristiansand.