— Suzanne Vega var en av de artistene vi aller mest ønsket oss til årets festival. Å få henne til Arendal er en fantastisk følelse, og det skaper forventninger om en stor og sjelden opplevelse, skriver Canal Street i en pressemelding onsdag formiddag.

«Luka«

Amerikanske Suzanne Vega fikk sitt store gjennombrudd i 1987 med albumet «Solitude Standing» da sangen «Luka» ble en verdenshit. Også «Tom's Diner» fra samme album ble svært populær, og har blitt covret av artister som R.E.M. og Ludacris.

Beth Hart

Vega gir fremdeles ut ny musikk, og i fjor kom hun ut med albumet «Tales from the Realm of the Queen of Pentacles». Da hadde hun ikke gitt ut album på sju år.

Suzanne Vega er Canal Streets andre offentliggjorte hovednavn. Fra før er det kjent at Beth Hart, også hun fra USA opptrer samme kveld som Suzanne Vega. Og det skjer altså på hovedscenen midt i Arendal sentrum 24. juli. Andre artister som er booket til årets festival er Violet Road, Pixel, Bel Canto, Vamp, Hedvig Mollestad trio, Raylee, Jaa9 & ONKL P, Kein Bowyer, Anneli Drecker og Chili Vanilla.