I mai ble det bekreftet at det kommer en tredje film i Fritt Vilt-serien, og denne gangen er det den dramatiske og skremmende forhistorien til Stehøe fjellhotell før den første filmen som fortelles. Den første filmen i skrekkserien fant veien til kinosalene fredag den 13. oktober 2006, og oppfølgeren dukket opp i fjor. Begge filmene hadde besøkstall på mellom 250.000 og 270.000. Startet

Nå melder produksjonsselskapet Fantefilm Fiksjon AS at opptakene til den tredje filmen startet i går, onsdag. Innspillingen vil vare fram til midten av november, og premieren er satt til 15. oktober 2010. Produsent Martin Sundland forteller i en pressemelding at han følte de hadde fått den avslutningen de ønsket seg. Likevel hadde de en følelse av at deler av historien manglet.

– Hadde vi fått med oss alt? Var det noe vi hadde oversett? Vi begynte å grave i fortiden til Stehøe fjellhotell og fant en historie så skremmende, overraskende og dramatisk at vi rett og slett ikke kan la være og fortelle den, forteller han.

Videre

I rollene i den tredje finner vi Ida Marie Bakkerud, Julie Rusti, Terje Ranes, Kim Falck Jørgensen, Sturla Rui, Arthur Berning, Nils Johnson, Pål Stokka, Trine Wiggen og Hallvard Holmen. Produsenten lover å ta sjangeren videre.

– «Fritt Vilt III» skal bli større og rikere enn begge sine forgjengere, sier produsenten.

Mikkel Brænne Sandemose debuterer som spillefilmregissør med denne filmen, og manuset er det Peder Fuglerud og Lars Gudmestad som har tatt seg av.

Her er traileren: