Dagens versjon av Kiss teller originalmedlemmene Paul Stanley og Gene Simmons. Eric Singer og Tommy Thayer har erstattet henholdsvis Peter Criss og Ace Frehley, og har til og med tatt på seg de to originalmedlemmenes sminke. Bandet har ikke gitt ut ny musikk siden comebackalbumet «Psycho Circus» i 1998. Nå lover Stanley at det kommer mer fra rockeheltene.

– Det er et Kiss-album på den mest sanne og klassiske måten. Vi spiller inn analogt, ikke digitalt, og skriver musikken selv, sier Stanley til bandets offisielle nettsider.

Avvist

Gene Simmons har flere ganger tidligere avvist at det kommer ny musikk fra bandet. Han har argumentert med at det ikke er noen vits i å gi ut plater så lenge så mange laster musikken ned gratis. At andre rockegiganter som AC/DC og Metallica hadde så stor suksess med sine plateutgivelser i fjor kan imidlertid ha fått forretningsmannen Simmons til å endre mening. AC/DC har så langt solgt rundt seks millioner eksemplarer av sin «Black Ice»

Kiss

Kiss var ute på veien i store deler av 2008 og de spilte også i Norge to ganger i året som gikk. Anledningen var at det i år er 35 år siden Kiss ga ut det klassiske livealbumet «Alive!». Stanley har også bekreftet at bandet skal turnere i Europa og USA også neste år.

– Dere vil få mer av det dere så på Download-festivalen denne sommeren, sa Stanley ifølge Blabbermouth.net.