I mai forlot trommeslager og sønnen til Ringo Starr, Zak Starkey Oasis etter en krangel med sine bandkamerater. Jakten på en ny har skapt diskusjoner mellom brødrene Gallagher.

Noels førstevalg, Chris Sharrock, har spilt trommer i mer enn 20 år og jobba med blant andre The Lightening Seeds, Terry Hall, Dave Stewart og Lou Reed. De siste åra har Sharrock holdt rytmen for Oasisbrødrenes tidligere venn Robbie Williams. Men lillebror Liam var svært negativ til forslaget. Det måtte mye overtalelse til før Liam gikk med på å la Sharrock spille for Oasis.

– Vi trenger noen som er på vår alder, som har vært på store turneer. Men Liam var ikke begeistra over Chris Sharrock, fordi han har vært Robbie Williams sin trommelager, sier Noel.

Vennskapet mellom brødrene og Williams varte en kort stund på 90-tallet, men gikk fort over i uvennskap. Som Robbie selv sier: «Jeg er ikke deres type... Jeg er alt de hater.».

Sharrock går inn i Oasishistorien som den fjerde trommeslageren i gruppa, etter Tony McCarroll, Alan White og Zak Starkey.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix