I forrige uke entret den iranske artisten Andy Madadian et platestudio i Los Angeles med produsentene Don Was og John Shanks for å spille inn en versjon av Ben E. Kings klassiske låt "Stand by me". Målet var ifølge BIllboard å gjøre sangen om til en støtteerklæring til det iranske folket, og den iranske artisten fikk solid drahjelp av to av superstjernene i Bon Jovi.

Video

Jon Bon Jovi og gitarist Ritchie Sambora var tilfeldigvis i den samme bygningen, og da produsent Was møtte dem i lunsjen ivret de etter å være med.

– De spurte hva vi holdt på med og Jon sa "dersom du gjør dette akkurat nå så kan vi være med", forteller Was til Billboard .

Sangen kan lastes ned gratis på www.mydamnchannel.com og publikum oppfordres til å laste den ned og spre den til det iranske folket. Det er også spilt inn en video til sangen der Bon Jovi holder opp en plakat med teksten "we are one".

Madadian har bodd i USA siden 1979. Politisk

Jon Bon Jovi har engasjert seg politisk med jevne mellomrom, og var blant annet en ivrig støttespiller for John Kerry i presidentvalget i 2004. I fjorårets presidentvalg støttet han Hillary Clinton, men stilte også opp for å underholde under festlighetene da Barack Obama ble sverget inn som president.

Her er videoen: