ARENDAL: Onsdag ettermiddag var teltet til Oslo-firmaet Lucky 7 Tattoos sin «avdeling» på Hovefestivalen fylt opp av publikum som ville ha en permanent tegning på kroppen, og av nysgjerrige som ikke helt våget å ta steget.

— Det har gått i ett her hele dagen. Folk har lyst på et festivalminne, sier tatovør Morten, som bare vil bli gjenkjent med fornavnet.

- Min første tatovering

Tatoveringssjappa hadde også telt på fjorårets festival, men utvidet fra to til fire tatovører til årets Hove. Etter besøket å dømme, kunne de ha vært enda flere. De fleste ønsker seg en mindre tatovering, og dermed ble benkene og stolene i teltet nærmest som et samlebånd.

En av dem som ble merket for livet onsdag ettermiddag, var Emilie Chellaram fra Fredrikstad. Etter ti minutter i en campingstol hadde hun fått en stjerne på høyre hand.

— Dette er min første tatovering. Det var ikke så vondt som jeg trodde, men det gjorde litt vondt, sier hun.

- Var det ren impulshandling?

— Sånn halvveis. Jeg har hatt lyst på tatovering, og tenkte at jeg kunne ta den her.

Tatoverte «Hove 07»

Hennes stjerne var imidlertid av den mer vanlige sorten sammenlignet med flere andre som har besøkt teltet.

— Vi har tatovert en campingvogn på en kar, og har fått samme ønske fra en til. I fjor tatoverte jeg «Hove 07» på en mann, og i år kom han tilbake for å få lagt til årstallet 08, flirer tatovør Morten, og medgir at de får mange spesielle ønsker.

— På kveldstid, etter at vi er ferdige for dagen, lar vi teltet stå åpent. Da får vi en god latter av de fulle folkene som kommer innom med sine ønsker. Men vi ser an formen til folk. Vi tatoverer ikke dem som er synlig beruset.

- Har du tatovert noe som du tenker at folk vil angre på?

— Ikke noe mer enn vanlig.

TRAVELT: Tatovørene hos Lucky 7 Tattoos medgir at de får mange spesielle ønsker fra publikum. (Foto: Elling Svela)