Reiseradioen har blitt en institusjon i Norge, og NRKs faste sommertilbud satser på å spre sommerfølelse også i år, uansett vær.

Helt fram til søndag 17. august serveres det faste innslag om tapte undulater, lommebøker gjenglemt på biltak, og badetemperaturer. Nitimen tar sommerferie, og Reiseradion skal innta Frokost-TVs lokaler på Youngstorget.

– Dette skal bli en herlig sommer med masse god radio i beste Reiseradio-tradisjon, sier prosjektleder Joachim Ulrichsen i en pressemelding.

Sommer

Han lover også at et stort reporterkorps skal reise rundt i store deler av landet for å hente inn sommerstoff. Blant de arrangementene som skal dekkes er Ekstremsportveko på Voss, Gladmat i Stavanger, Cutty Sark på Vestlandet, Vinjerock og Trænafestivalen.

Reiseradioen skal i hele juli følge to drosjesjåfører og en pensjonist på sykkel. Disse to skal sykle Norge på langs og skal følge kysten nedover.

En annen nyhet er at Ravi tar seg av sommerlåtene, slik han tidligere har tatt seg av serien med landeplager på NRK tv. Ravi skal presentere sommerlåter en gang i uka.