– Herregud jeg fikk hetta når jeg oppdaga hva jeg hadde gjort, flirer Hilde Skovdahl Jørstad.

Hun tenker på sist gang hun reiste på tur med TV3s «Charterfeber» til Kreta og presterte å gi mannen som bar bagasjen til rommet over 400 kroner i tips.

– Det ble mange smil og «Good morning Hilde» fra ham etter det, sier den blide dama.

Ikke flere blinddater

«Charterfeber»-Hilde lover at hun prøvde å ikke gjenta tipse-tabben på Mallorca-ferien som foregikk i sommer, men at hun klarte å «rote litt» denne turen også.

Da Hilde dro til Kreta i sesong to, var reisefølge en blinddate ved navn Arne.

Men i årets runde dro hun med seg to kompiser i stedet.

– TV3 ville at jeg skulle ha med ny blinddate, men det var ikke aktuelt. Jeg var veldig heldig med Arne som reisefølge, men jeg tar ikke slike sjanser igjen, konstaterer hun.

Alle lurer

Om Hilde og Arne ble kjærester er det mange som har lurt på i ettertid.

– Du vet, jeg kan jo ikke gå ut på gata før noen spør om Arne, fniser Hilde før hun bekrefter at duoen aldri ble kjærester.

– Jeg innrømmer at jeg ble betatt av ham på Kreta, men hver gang jeg tullet med ting, ble han litt irritert, forklarer 38-åringen.

Og for de som har sett Hilde på «Charterfeber» tidligere, er det ikke ukjent at Hilde tuller mye.

TV3 ville ha menn med

Både turen til Kreta og Mallorca ble gjennomført på krykker. Hilde skadet ankelen i en bilulykke for tre år siden, men har først nå blitt kvitt «tilbehøret».

For Hilde var det et enkelt valg å ta med seg kompisene Jon og Tore. Sistnevnte opplevde også Mallorca på krykker.

– De gutta holder meg litt rolig, sånn at jeg ikke tar helt av. Og TV3 ville at jeg skulle reise med menn, ettersom jeg blir mest tullete da. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, fniser energibunten på sitt sedvanlige vis.

– Kult å være harry

«Charterfeber» er et av TV3 mest suksessrike program og alltid mest-sett.

Hilde tror triumf-oppskriften er enkel.

– Mennesker blir så lykkelig når de kjenner seg igjen. Selvfølgelig er det harry med charterferie, men begrepet «harry» for meg er å være seg selv fullt ut. Og hvorfor er ikke det kulere, spør hun retorisk.

«Charterfeber» har sesongpremiere på TV3 torsdag kl 20.30.