Den første filmen om venninnegjengen i New York ble en stor kinosuksess, og trakk over 309.000 besøkende til kinosalene i Norge i fjor.

Det har lenge vært spekulert i om det kommer en oppfølger til «Sex And The City». HBO bekreftet like etter lanseringen av den første filmen på Entertainment Weeklys nettside at en oppfølger var under planlegging.

Nå er det mer som tyder på at vi får se hvordan det går videre med Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda.

Alle har sagt ja

Us Weekly rapporterer i sin siste utgave at Kim Cattrall (43), Sarah Jessica Parker (43), Cynthia Nixon (42) og Kristin Davis (43) alle har sagt ja til å være med på film nummer to.

— Ikke alle kontraktene er signert, men alle er om bord. Det skjedde nettopp, forteller en kilde til magasinet.

En annen kilde avslører at hovedrolleinnehaverne kommer til å få noen heftige lønnsforhøyelser denne gangen.

Singel Samantha

Kim Cattrall var først ute med å bekrefte at det blir en oppfølger i november i fjor. Hun uttalte på en prisutdeling at hun synes den første filmen var så gøy å lage, at hun ville være med på en til.

Hun la ikke skjul på at hun gleder seg til å få manuset.

— En singel Samantha er mer gøyal enn du noen gang kan forestille deg, sa Cattrall.

God historie viktig

Sarah Jessica Parker fortalte til Us Weekly i september i fjor at den største utfordringen ved en ny film er å få til en god historie.

— Dersom vi ikke kan fortelle en historie som virkelig er verdig et publikum, vil vi ikke gjøre det, sa stjernen.

Hun legger til at besetningen har vært heldig frem til nå, med tanke på at folk har satt så stor pris på tv-serien og filmen, og for å holde interessen oppe tar de handlingen meget seriøst.

Cynthia NIxon har gjort seg opp sine egne tanker om hva som skal skje med hennes rollefigur Miranda i den neste filmen.

— Jeg ville elsket å se at hun, Carrie, Samantha og Charlotte dro avgårde på et vilt og spøtt eventyr et sted, sier hun til Us Weekly.