Datteren av rockestjernen Ozzy og hans kone og manager Sharon har slitt med avhengighet av smertestillende legemidler siden 2004. I april 2004 var hun inne til rehabilitering for første gang, men allerede ett år etter fikk hun tilbakeslag og måtte inn igjen.

Slått

Denne uken ble Kelly Osbourne i tillegg arrestert for overfall. Bakgrunnen er at hun angrep Sunday Mirror-journalisten Zoe Griffin på en nattklubb i London i august i fjor. De to var slett ikke enige i sannhetsgehalten i en artikkel Griffin hadde skrevet. Hun slapp ut mot kausjon.

Dop

Den kjipe uken toppet seg med at Kelly gikk med på å legge seg inn til rehabilitering på nytt. I et intervju med RadarOnline.com bekrefter Sharon Osbourne historien.

– Jam Kelly er i rehab. Hva kan vi ellers si? Hun vet at det var den rette tingen og gjøre på dette tidspunktet, og vi er stolte over at hun gjorde det. Familien støtter henne. Kelly Visste at hun trengte hjelp og hun får det, sier Sharon.

Smerte?

Denne gangen vil Sharon Osbourne ikke fortelle hva slags avhengighet datteren sliter med.

– Hun vil fortelle det selv når hun slipper ut. Vi bare ber om at alt kommer til å bli okay, sier hun.

Den dysfunksjonelle familien som ble verdenskjente etter realityshowet The Osbournes jobber for tiden med et nytt tv-show. Denne gangen skal det dreie seg om et mer tradisjonelt underholdningsprogram. Fox har fått rettighetene til sendingene og ifølge The Telegraph skal showet vises denne våren.