I romjulen gikk nyheten om at den amerikanske fotballstjernen Tom Brady hadde fridd til den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen verden rundt. Ryktene ville ha det til at frieriet hadde foregåtti et privat jetfly på vi mellom New Jersey og Boston. Dette ble senere avvist av Bundchens foreldre.

Giftet seg

Nå melder imidlertid UsMagazine.com at de to giftet seg den katolske kirken i St. Monica, California. Den 28 år gamle bruden hadde ifølge magasinet på seg en kjole fra Dolce & Gabbana. 31 år gamle Tom Brady tjener til livets opphold som quarterback for New England Patriots. Han regnes som en av de beste quarterbackene gjennom alle tider. Han har blant annet spilt i tre Super Bowl-finaler og vunnet tre av dem.

Filmstjerne

Bündchen var i flere år knyttet til filmstjernen Leonardo DeCaprio men de to gikk fra hverandre i 2005. Ifølge Forbes Magazine er Bündchen nummer 16 på listen over de 20 rikeste kvinnene i underholdningsverdenen. Hun er også den best betalte supermodellen i verden. Seremonien startet i skumringen og var ifølge beskrivelsen liten og intim. Gjestene var stort sett bare den nærmeste familien.