Zac Efron har blitt et stort tenåringsidol gjennom rollen som Troy Bolton i «High School Musical»-filmene. 22-åringen har imidlertid ikke bare opplevd suksess i sin karriere.

Efron er for tiden i London for å promotere sin nye film «Me And Orson Welles», og under en pressekonferanse fortalte han at den første auditionen hans gikk så dårlig at han begynte å gråte.

Hoppet og løp rundt Efron var 15 år, og auditonen var for et Peter Pan-inspirert prosjekt. Han tenkte på forhånd at han hadde en god sjanse til å få rollen, siden han nettopp hadde spilt i et Peter Pan-stykke.

— Jeg møtte opp, og auditionen ble spilt inn i et knøttlite rom. Peter Pan er veldig aktiv og hopper rundt som en galning, så det var det jeg gjorde. Jeg løp rundt og hoppet fra stolen min mens jeg sang replikkene, fortalte Efron.

- Verste auditionen Produsentene lot seg imidlertid ikke imponere av opptredenen hans.

— En kvinne stoppet meg og sa "du har aldri gjort dette før, har du?". Jeg svarte nei, og hun sa "okay, du kan gå". Det var den verste auditionen i mitt liv. Jeg måtte gråte litt etter den, fortsatte Efron.