Frontfiguren i Weezer, Rivers Cuomo, åpner nå for at fansen kan få være med å produsere en ny sang. På nettstedet Indabamusic.com har han nå bedt folk om å bidra til å finpusse på sangen.

– Jeg skrev denne sangen, «Shusui». Nå vil jeg skrive teksten. Før jeg gjør det vil jeg gjerne at noen produserer en bedre demo av musikken, skriver han på nettstedet, og legger til at han akter å betale 208 dollar for innsatsen.

Ulykke Weezer har sju plater på samvittigheten siden starten på begynnelsen av 90-tallet. De har solgt over åtte millioner plater i hjemlandet USA. Det siste albumet, «Raditude», ble sluppet i november og det debuterte høyt oppe på de amerikanske albumlistene. Bandet hadde planlagt å promotere platen med konsertvirksomhet i desember og utover 2010, men disse planene ble lagt på is etter at Cuomo ble skadet i en turnébussulykke 6. desember.

Bedre Ifølge Rolling Stone Magazine kjørte turnébussen av veien i nærheten av Albany, New York, og Cuomo ble sendt til sykehus. Tre brukne ribbein var blant skadene han måtte ha behandling for.