Superkjendis Paris Hilton fortsetter å kaste inn brannfakler i aktuelle samfunnsspørsmål. Tidligere i år skapte hun som kjent furore da hun lanserte seg selv som presidentkandidat under slagordet «I'm like totally ready to lead». Nå mener hun selv å ha løsningen på den pågående finanskrisen.

Blond

Ifølge iCelebz.com benytter hun også anledningen til å gi en støtteerklæring til verdens blondiner.

– Jeg er veldig intelligent. Jeg takler alt som blir forelagt meg. Jeg har lansert egen parfyme og vil ha min egen hotelkjede. Jeg er et levende bevis på at blondier ikke er dumme, slår hun fast.

Singel

Hilton er singel igjen etter bruddet med musikeren Benji Madden forrige måned. Hun er for tiden aktuell med filmen «Repo! The Genetic Opera», og i november toppet hun næringslivsmagasinet Forbes' liste over verdens mest overeksponerte kjendiser. Da hun lanserte seg selv som presidentkandidat gjennom en svært populær video (se nederst i saken) tidligere i år slo hun fast at «Jeg er også en celebritet. Jeg er imidlertid ikke fra gamle dager og jeg lover heller ikke forandring som han andre typen gjør. I'm just hot».

Nå slår hun altså til med løsningen på den globale finanskrisen:

– You should wear happy colours.