TV3 var såpass fornøyde med fjorårets seertall at de har bestemt seg for å sette igang med en ny runde av «Norges styggeste rom». Programleder Kathrine Sørland er tilbake på skjermen etter en kort periode i barselpermisjon og er nå klar til sesong nummer to. Sørland ble mamma i oktober i fjor

Faren er Sørlands ektemann Andreas Holck (37).

Hjelp

Serien starter opp førstkommende mandag og i tillegg til interiørdesigner Halvor Bakke og multikunstner Elwin Bradshaw får Sørland hjelp av snekkeren og tv-debutanten Torkel Gjerset denne runden. Sesong nummer to følger stort sett samme opplegg som den første, og publikum har igjen sendt inn bilder av det de mener er landets styggeste rom med håp om å vinne en sårt tiltrengt oppussing.

Ti episoder

Ti rom får besøk av Sørlands oppussingsteam. Et par nyheter er det imidlertid gjort plass til. Teamet beveger seg enkelte ganger utenfor huset fire vegger slik at også uterommet kan bli forskjønnet. Et annet mål man har satt seg er å lete opp Norges styggeste rutebuss. I forkant av fjorårets Norges-premiere på serien ble Sørland spurt om hvor stygt et rom må være for å vise igjen i programmet:

– Hehe. Det må ekstremt stygt. Vi snakker skikkelig, skikkelig grusomt, slo hun fast.

Letingen starter i Tønsberg der det unge paret Lise og Knut Vidar sliter med å pusse opp den gamle villaen de kjøpte. De har meldt på Norges aller styggeste kjøkken, og kan blant annet skilte med hull i gulvet, falleferdig kjøkkeninnredning og et dusjhjørne på kjøkkenet.