Conan O'Brian tok over sendetiden fra Leno i går kveld, men veteranen Leno får neppe tid til å slappe særlig av. Til høsten starter han nemlig et nytt talkshow som foreløpig har navnet «The Jay Leno show». Gårsdagen var nok imidlertid lang større for Conan O'Brian som overtar programlederrollen i «The Tonight Show» og havner i selskap med navn som Steve Allen, Jack Paar, Johnny Carson og Jay Leno.

Avsluttet

Leno startet i jobben i 1992, og da han takket for seg lørdag var senkveldprogrammet fremdeles et av de mest sette programmene i sitt slag, med rundt fem millioner seere i snitt. Ifølge Yahoo News viste O'Brien i det første programmet sitt at han kommer til å vektlegge mer forhåndsinnspilt komikk enn forgjengeren. Dette viste han blant annet da han åpnet showet med en løpetur fra New York til Los Angeles ettersom han hadde glemt å flytte.

Humor

O'Brian så underveis ut til å innrømme at han fylle store sko i amerikanske tv-underholdning, og i sin innledningsmonolog kom han inn på dette, mens han nervøst fiklet med det velkjente røde håret sitt.

– Jeg husker at jeg så Johnny Carson da jeg var lite og tenkte «det har jeg lyst å være når jeg blir stor». Nå er jeg sikker på at det sitter en gutt et sted i USA og tenker «hva er galt med håret til den mannen?».

Pearl Jam sto for det musikalske innslaget, mens komiker Will Ferrell var første gjest. Her er Ferrells originale entré:

Her er NBCs presentasjon av showet i forkant av den første sendingen: