Det har vært mye trøbbel rundt farskapet til Anna Nicole Smiths datter, Dannielyn Hope. Den ene karen etter den andre har meldt seg; alle hevder at det er de som er faren.

Men på fødselsattesten til Dannielyn er det Howard Stern som er oppført som pappa. Nå kan i midlertidig hele dokumentet være ugyldig, skriver Showbuzz.com.

Navnetrekksurr

Ifølge advokaten Godfrey Pinder på Bahamas har det nemlig skjedd en signaturfeil på fødselsattesten, noe han uttrykte i et intervju med Freeport News søndag.

På en plass hvor Howard Stern skulle ha underskrevet, har hans advokat Dion Smith Jr. signert i stedet.

— I Amerika er det advokaten som signerer her, mens på Bahamas er det enten en forelder, noen som var tilstedet under fødselen eller noen som bor i huset hvor barnet er født, som underskriver, forklarte Pinder.

Hvis advokatene i farskapsdramaet oppdager dette, kan de be om en ny fødselsattest og henstille om en DNA-test for å vise hvem som er den biologiske faren til Dannielyn.

Mister boligen?

16. mars skal det foreligge en høring i foreldrerettsaken. Både Howard Stern, Anna Nicoles ekskjæreste, Larry Birkhead og Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, har bedt om ansvaret for seks måneder-gamle Dannielyn.

Men det er ikke bare barnet det krangles om. Nå blir det også klammeri rundt Smith og Sterns bolig på Bahamas.

G. Ben Thompson bedyrer nemlig at det er han som eier den avdøde Playboy-modellens villa.

Han hevder å ha funnet og kjøpt huset for sin venninne og at Anna Nicole selv skulle betale ned på lånet. Men Anna Nicole signerte aldri lånedokumentene slik at hun lovlig overtok eiendommen.

— Hvis du ikke signerer slike papirer, eier du ikke huset, uttalte Thompsons advokat Godfrey Pinder.