KRISTIANSAND: — Det er klart at det er stort å få spille sammen med et av verdens største rockeband i sin egen by, sier Honningbarna-vokalist, Edvard Valberg til Fædrelandsvennen.

- Energirik åpning

4. juni gjester Aerosmith og Alice Cooper Odderøya. Honningbarna er hyret inn som oppvarming.

— Vi prøver alltid å få inn lokale band til konsertene våre. For å få publikum ordentlig i gang denne dagen synes vi det var naturlig å spørre Honningbarna. Det kommer til å bli en veldig energirik åpning, og vi er glade for at de kommer, sier presseansvarlig Vidar Mortensen i Odderøya Live til Fædrelandsvennen."Innlevelsen og sceneshowet Honningbarna serverer er omtalt som et av de råeste i landet. Det er nesten umulig å ikke la seg rive med. Som en anmelder skrev etter konserten på by:Larm i 2012: ”Dersom du var der og dette ikke falt i smak, så kan du like gjerne holde deg hjemme på konsertkvelder. Det finnes ikke bedre innsprøyting av musikklykke enn det Honningbarna leverer," skriver Odderøya Live i en pressemelding.

Ledige billetter

Det er fortsatt billetter igjen til konserten 4. juni.

— Det begynner å løsne med billettsalget nå, så folk bør ikke vente alt for lenge, sier Mortensen.Han kan informere om at sørlendingene ofte venter til nærmere konsertdato før de bestiller billetter. Derfor er det fremdeles ledige billetter til konsertene med Backstreet Boys 11. juli og Bob Dylan 12. juli på Odderøya.