— Lørdag 23. juli er det Stein Torleif Bella som er først ut på den store hovedscenen i Ravnedalen. Med andre ord så blir det en perfekt åpning på en lang kveld med god musikk og store opplevelser, sier bookingansvarlig på Café Generalen og arrangør av Ravnedalen Live, Jan Kenneth Transeth.

Onsdag 9. desember i fjor avslørte Café Generalen at de satser på det nye todagers konseptet Ravnedalen Live. Initiativtakerne til Ravnedalen Live består av blant andre parksjef Svein Ole Breland (t.v.), bookingansvarlig på Café Generalen, Jan Kenneth Transeth, og Generalen-eier Frank Marvin Moe. Foto: Kristian Hole

Visesangeren fra Ål har gode minner fra fjorårets spillejobb i Ravnedalen:— Etter første tone var myggen som beit helt glemt. Det gode og flotte publikummet på Café Generalen sørget for en perfekt kveld, mimrer Stein Torleif Bjella om spillejobben.

Transeth forteller videre at Bjella passer godt inn i artistrekken:

— Vi har lett en stund etter en større, norsk artist til å åpne ettermiddagen på lørdagsprogrammet 23. juli, men det var først da Stein Torleif Bjella dukket opp, at vi var sikre på å ha funnet «vår mann». Bjellas univers passer bra til en døsig ettermiddag i dalen.

- Halvveis utsolgt

Slik så det ut da Kim Larsen spilte på hovedscenen i Ravnedalen i 2010. Foto: Kristin Ellefsen

Den danske veteranen Kim Larsen er årets trekkplaster.

— Nærmere halvparten av billettene til sommerfesten i Ravnedalen er solgt allerede, og vi regner med å selge ut før Stein Torleif Bjella går på scenen. Det er stor pågang fra publikum i regionen, men vi selger også overraskende godt med billetter både på Vest- og Østlandet. Vi får mange henvendelser fra rogalendinger som ønsker å legge ferien til Sørlandet fordi vi får besøk av Kim Larsen, så jeg vil si at responsen hittil har vært overveldende, oppsummerer Transeth om billettsalget.

Sommerfestens fredagsprogram vil bestå av en gratis, utendørs filmvisning, mens lørdagsprogrammet byr på artister som Kim Larsen & Kjukken, Stein Torleif Bjella, Henning Kvitnes, Claudia Scott og Susie & The Spuds. Flere navn vil bli sluppet før sommeren.