— Det er veldig gøy. Vi hadde dem på Canal Street for seks år siden, og flere har spurt om vi kan booke dem igjen, sier festivalsjef Mats Aronsen til Fædrelandsvennen.

- Gode live

Han mener at det svenske bandet er spesielt gode live:

— På plate er de ganske rolige, men live blir det mer party, mer rock og mer salsa. Det er et festband.Bo Kaspers Orkester er et svensk jazz/rock band, bestående av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), Mats Schubert (tangenter og gitar).

Ny plate på gang

Bandet albumdebuterte i 1993 med «Söndag i sängen» og fikk sitt gjennombrudd i Norge med radiohiten «Hon Är Så Söt» fra albumet «På Hotell» (1994). Bo Kaspers Orkester har gitt ut 11 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over 2 millioner eksemplarer. I 2012 slapp de sitt nye album «Du borde tycka om mig», som er produsert av Christian Walz. Ny plate er nå på gang.

Canal Street går av stabelen 23. - 26. juli i Arendal.

Så langt er Beth Hart også sluppet som headliner. Ellers er Bel Canto, Vamp, Violet Road, Jaa9 & OnklP, Kewin Bowyer, Anneli Drecker og Chilli Vanilli så langt booket til festivalen.