Etter kun tre uker i salg ligger "Brief and Beautiful" på en fjerdeplass på VG-lista. Arredondo blir dermed kun slått av navn som Timbaland, Fergie og Rihanna denne uka. Disse singlene har i tillegg vært i salg veldig mye lenger enn vennslajentas siste verk.

"Brief and Beautiful" har den siste tiden hatt sin seiersgang på norske radiostasjoner, og det er tydelig at også CD-kjøperne har lagt sin elsk på den ultrafengende poplåten.

Etter å ha forholdt seg stille en stund, er Arredondo nå tilbake for fullt. Med nylig ervervet hovedrolle i Sound of Music"-musikalen i Oslo og ny single i platebutikkene, er hun klar for å erobre musikk-Norge igjen.

Sin største suksess på VG-lista hadde Maria Arredondo med singelen "Mad Summer" og debutplata "Maria Arredondo" som kom i 2003. Singelen og albumet lå henholdsvis 14 og 23 uker på lista med topplassering som nummer tre og to. Samme år toppet hun også VG-lista med duetten "In Love With an Angel" med Christian Ingebrigtsen som lå 14 uker på Topp 20. Nå ser det ut til at 22-åringen på full fart mot nok en hitliste-suksess.