KRISTIANSAND: — Dette er innmari trist, og vitner bare om at det dessverre ikke går an å tjene penger på kvalitetsmusikk i Norge. C+C records har mange gode utgivelser bak seg, men når man ikke har en Idol-stjerne i stallen, går det ikke bra. Det er dessverre et tegn på at "karaoke-EM" preger musikk-Norge i dag, sier Darkside-manager Pål Hetland til fvn.no

Darkside of the Force gav i forrige uke ute comeback-albumet "El Dia De Los Puercos" på Falcks plateselskap. Nå må de se seg om etter ny label i forkant av en ny utgivelse i fremtiden, noe Hetland ikke bekymrer seg nevneverdig over.

— Vi har fått gitt ut plata vår og er strålende fornøyd med opplegget til C+C Records. De har gjort en kjempejobb! Vi har vært klar over at dette kunne bli en realitet, da vi visste om at selskapet gikk med underskudd. Nå er det viktigste å gjøre fallet minst mulig smertefullt for Falck og co og prøve å selge så mange plater som mulig for å hjelpe til så de ikke blir sittende med altfor stor gjeld, forklarer Hetland.

Han forsikrer om at Darkside of the Force vil bestå i fremtiden selv om de for øyeblikket ikke er tilknyttet et plateselskap.

C+C Records huset også artister som Tungtvann, Jaa9 & OnklP, Christer Knutsen, Karen Jo Fields og Sofian.