GRIMSTAD: Den lille festivalen med det store hjertet har dermed sikret seg to sterke norske navn til sommerens konsertmeny.

Minor Majority vant Spellemannsprisen for beste popgruppe i år, og den siste plata "Reasons to Hang Around" høstet femmere i fleng da den kom ut. Plata er bandets fjerde i rekken og anmelderen i VG skrev at bandet har perfeksjonert seg på dette verket.

Minor Majority debuterte i 2002 med albumet "If I told you you were beautiful".

Bookingansvarlig Stian Tobiassen er fornøyd med å ha booket et av Norges mest populære og kritikerroste band.

— Musikken er heldigvis mindre selvmotsigende enn navnet, men likevel tillater vi oss å føle en blanding av lys og mørke, når Pål Angelskår og resten av bandet fremfører høydepunktene som dancing in the backyard og she gave me away. Det ligger altså an til en av de vakreste konsertopplevelsene under Skral Festival 2007, sier Tobiassen i en pressemelding.

Nok en opplevelse blir det å få med seg tidligere De Lillos-frontfigur, Lars Lillo Stenberg , som også ble annonsert til Skral fredag.

Stenberg mottok Prøysenprisen for 2007 for sin innsats for norsk musikk gjennom mangfoldige år for bare noen måneder siden.

— Jeg gleder meg til å se Lars Lillo åpne den lyriske kofferten og bare trollbinde publikum slik han alltid gjør, sier bookingansvarlig Stian Tobiassen.

Skral-festivalen har flere godbiter på lur, så det gjelder å følge med.

Nevnes bør gruppa Love-fi , som ble en god nummer to under årets Kampen om Agder-finale på Østsia.