Hun vil nå gifte seg og har holdt auditionsrunder i hele England for å finne den rette. Jakten og bryllupet skal sendes på MTV i Storbritannia.

— Desperat etter ektemann

På hjemmesiden www.marryjodiemarsh.com forteller 28-åringen at hun er svært begeistret for stuntet.

— Jeg har bestemt meg for å gjøre noe virkelig sjokkerende... Jeg er lei av å date tapere og nå går jeg drastisk til verks.

Marsh forteller videre at hun er «desperat etter å roe seg ned med drømmemannen».

— Jeg vet at min sjelevenn er der ute og jeg vil ikke vente lenger på å treffe han. Det store spørsmålet er: Er det deg?

Ektemannsjakten på tv skal hete «Totally Jodie Marsh: Who will take her up the aisle» (Fullstendig Jodie Marsh: Hvem vil følge henne opp alteret) og det store bryllupet skal stå i september.

Vil vite om guttas sexliv

Den blonde og brunøyde Marsh innrømmer at hun kan være kravstor.

I søknadsskjemaet gifteklare gutter må fylle ut, stiller hun blant annet spørsmål som «fortell meg om den beste sexen du noensinne har hatt» og «er penger viktig for deg».

Men dette blir ikke første gang Jodie Marsh er å finne på skjermen. I januar 2006 deltok hun på engelske «Celebrity Big brother». Da ble hun den første kjendisen som måtte forlate huset etter at åtte av ti deltakere nominerte henne til utstemning.

Senere i 2007 fikk Marsh sitt eget tv-program på kanalen Living kalt «Get a life». Men serien fikk kun leve i to episoder før den ble kansellert grunnet lave seertall.