Det har vært utgitt mange ATV-spill etter at de motorsykkelaktige firehjulingene ble populære, og nå kaster Disney Interactive seg på med Pure, en skikkelig adrenalinbombe av et ekstremracingspill.

Til tross for at spillet bruker motoriserte kjøretøyer, likner det egentlig mest på EAs ski/snowboard-serie SSX, her er alt ekstremt, fra selve banene til de helt ville triksene du kan gjøre i lufta. Har du gjort mange nok triks til å fylle hele triksemåleren, kan du bruke ATV-en som bøylehest i lufta, hoppe av den og løpe ved siden av den i svevet, snurre bak den som en torpedo og flere helt sinnssvake triks som hadde tatt livet av selv Ailo Gaup i virkeligheten.

Du kan bygge din egen ATV av deler du vinner etter hvert som du spiller, og det er befriende at du slipper å tenke på at hver eneste del koster penger, som i de fleste andre spill. Delene du kjøper er fra ekte produsenter, så det skulle være fullt mulig å sette sammen tilsvarende doninger i virkeligheten.

Triksesystemet er lagt opp på en original måte. Du fyller opp en triksemåler etter hvert som du lander triks underveis i løpene. Denne måleren brukes også til boost hvis du trenger en fartsøkning. Men hvis du bruker boost, går måleren nedover, og da må du starte med mindre fete triks og bygge opp trikseferdighetene på nytt. Dette betyr at du til enhver tid må vurdere om du skal booste eller vente litt til du får et enda drøyere triks og kan spare opp enda mer boost for å få overtaket på konkurrentene i at avgjørende øyeblikk.

Pure er i det hele tatt et fett adrenalinspill, men det er et par mangler også. Det er for få baner, og banene som er med virker litt like, til tross for at de er bra utformet. Det virker til tider ulogisk hva du tåler av juling og hva som gjør at du går brutalt på snørra. Men det aller verste er at det ikke går an å spille med to spillere på samme konsoll, kun på nettet, og i et spill av denne typen er det helt borti natta feil.

Pure er uansett noe av det tøffeste Disney har levert noen gang, og er du ute etter spinnevill arkaderacing med brutale triks, er dette spillet for deg.