Pål Rake. Foto: TV 2

OSLO: Pål Rake, Geirmund Hansen, Knut Marius Djupvik og Sindre Gjærum Hansen har alle bakgrunn fra Universitetet i Agder (UiA). I kveld er det alle mot alle i "The Voice".

Geirmund Hansen. Foto: TV 2

— Sinnsykt konge- En tredel av kveldens deltakere er fra UiA. Det er veldig hyggelig. Det er nesten som om vi er i klasse igjen, sier Pål Rake som underholdt Kristiansand i sommer med tirsdagskonsertene på Fiskebrygga.

I kveld skal han synge en av sine favorittlåter, "Snella bli min" av Veronica Maggio. Som vanlig har han laget et helt eget arrangement på sangen han skal fremføre.

— Det blir helt sinnsykt konge, sier Rake.

Beholder roen

— Dere er ikke nervøse?

Sindre Gjærum Hansen. Foto: TV2

— Jo, vi blir jo litt nervøse. Det er ikke noe gøy dersom vi synger feil eller ryker ut. Vi skal bare synge i ett minutt og tretti sekunder, og det er ganske i lite i forhold til de av oss som er vandt til å synge i flere timer på konsert. Men nå er det jo flere hundre tusen som skal se på, forteller Rake som foreløpig holder roen.

Med: Knut Marius Djupvik er med videre i The Voice. Foto: Tv2

— Akkurat nå sitter jeg bare på hotellrommet og slapper av og drikker kaffe med de andre.Kveldens direktesending er den tredje i rekken. 13. desember er det endelig finale.