I går høljet det ned under Palmesus’ første kveld. Likevel tok 6500 mennesker turen til Bystranda. I dag meldes det oppholdsvær i Kristiansand.

Regnværet i går kveld satte for alvor inn før headliner Taio Cruz skulle på scenen. Men Cruz var årets store navn på Palmesus, og festivalsjef Jesper Elimar Krumm mener publikumstilstrømningen viser at man har truffet optimalt med bookingen.

— Det var en veldig viktig booking, og det er godt å få det bekreftet. Vi våknet med en utrolig god følelse i dag, for det vi fikk til i går – på tross av at alle naturkreftene var mot oss, var fantastisk, sier Krumm.

Han mener sørlendingene fortjener ros for at de ikke levde opp til sitt dårlige rykte når det gjelder vær og konserter.

— Vi har en tendens til å tro at alt går an, overalt, bare ikke i Kristiansand. I går beviste de at det kan gå an her også. Selv om det værmessig var nesten verst tenkelig, dukket de opp i hopetall, sier Krumm.

I dag er det mye norsk på programmet, men det aller største navnet er den italienske dj-en Benny Benassi. Festivalsjefen forventer at han drar mye folk, men sier det nesten ikke er mulig å toppe fredagen.

— Hvis vi oppnår det samme som i går har Palmesus vært en enorm suksess. Selv med noe mindre folk, vil jeg være godt fornøyd, sier han.