Hvis du har eller har hatt en konsoll fra Nintendo, er det god sjanse for at du har et Mario Kart-spill. Her kjører du små biler med figurene fra Marios verden som sjåfører, og freser rundt på fargerike baner. Underveis kan du plukke opp våpen som bananskall, varmesøkende skilpaddeskjell, lyn som treffer motstanderen i skallen og blekkspruter som gjør at motstanderne får blekk over hele frontruta.

Nå gis spillet ut til Nintendo DS, og hele den morsomme spillopplevelsen fra TV-spillkonsollene er ivaretatt. Du får noen av banene fra GameCube-versjonen, i tillegg til noen nye, og fremdeles er målet å kjøre fra konkurrentene alt remmer og tøy kan holde. Spillet er så enkelt å sette seg inn i at hvem som helst kan greie det, men det betyr ikke at det alltid er lett å vinne, spesielt ikke når du kjører mot andre spillere.

Mario Kart DS støtter nemlig trådløst spill for opp til åtte spillere, og du trenger bare ett spillkort! Dette må regnes som skikkelig raust av Nintendo, og selv om det er visse begrensninger når du spiller med bare ett kort, er det like moro. Du kan også spille på nettet, hvis du har et trådløst tilgangspunkt.

Mario Kart DS er et av de beste spillene til konsollen, det er moro for hele familien, og anbefales for alle.

Mario Kart DS

Nintendo

Sjanger: Racing

Alder: 3

Plattformer: Kun Nintendo DS