Det store spørsmålet i England nå er: Har David Beckham vært utro? Britisk sladrepresse bruker metervis av spalteplass på å omtale Beckhams angivelige seksuelle forhold til sin unge assistent, ved navn Rebecca Loos. En artikkel i News of the world har visst nok fått en kilde til å stå fram anonymt å fortelle i detaljer hva som gikk for seg da Real Madrid-stjernen følte seg litt for ensom i Spania i fjor.

David Beckham har gått ut offentlig og benektet at ryktene har noen rot i sannheten. Samtidig tok Victoria Beckham med seg sine to sønner og fløy til skisportsstedet Courchevel i de franske alpene.

Nå har også David reist nedover for å være sammen med Victoria, Romeo og Brooklyn. Her har paret latt seg fotografere sammen slik at omverden skal slippe å spekulere i om sexryktene har ødelagt ekteskapet. Paret stilte ikke opp til en direkte pressekonferanse, men Victoria Beckham understreket overfor The Sun at de nok skulle komme seg gjennom dette.

— Vi har prøvd det som er verre, sa hun - og siktet kanskje til den lange tiden paret tilbrakte hver for seg i begynnelsen av David Beckhams Real Madrid-periode.

En venn av paret sier til The Sun at stemningen mellom de to er at dette ikke skal få knekke dem og forholdet deres. (NTB)