De siste dagspassene til Quart-festivalens andre dag ble revet bort i løpet av onsdag formiddag. 10 000 publikummere har nå sikret seg billett til Mars Volta, The Game, og ikke minst den amerikanske hip-hop-stjerna Snoop Dogg.

— Snoop er ikke bare en hip-hop-aktør. Han er like mye en rocker. Publikum som digger rock, digger også han. Han har derfor større nedslagsfelt, sier festivalsjef Toffen Gunnufsen til Fædrelandsvennens nettavis.

— Onsdagen er en sterk dag. Mars Volta solgte ut Rockefeller i Oslo, og The Game har solgt mange plater, sier Gunnufsen.

For de andre dagene har billettsalget gått noe tregere. På tirsdag - hvor Green Day er headliner - er det 600 dagspass igjen, mens 1700 billetter er igjen til torsdagens Foo Fighters-konsert, 2000 er igjen på fredag, og 3000 billetter er igjen til lørdagens norske konserter. Alle ukespassene er utsolgt og hentet.

— De tre første dagene blir nok utsolgt. Jeg regner med at både Green Day og Foo Fighters selger ut, sier festivalsjefen, og medgir at salgstallene i helgen viste et salg på 25 prosent mer enn til samme tid i fjor.

— Er det et bedre program i år?

— Det kommer an på hvordan du ser det. Men det er nok et mer entydig program per dag. Dette året har vi en rockedag og en hip-hop-dag, sier han.

Selv om billettene til Snoop Dogg er utsolgt, anbefaler han desperate publikummere til å sjekke innom Billettservice for uavhentede billetter. Rundt 500 billetter skal ikke være hentet ennå.