OSLO: TVNorge satser hardt på onsdager denne tv-våren.

Først ut er «Gilmore Girls», etterfulgt av «Ugly Betty» og det hele avsluttes med en episode av «Lost».

Bombeepisode Og det er «Lost» som kaprer flest øyne rettet mot skjermen. I snitt har 378.000 sett tredje sesong av øydramaet, men seertallet er dalende. I sesongens første episode var det 419.000 nysgjerrige som fulgte med, mens to uker senere var det 100.000 færre.

Hvor mange som ser kveldens avsnitt der Sawyer får operert en bombe inn i kroppen, gjenstår å se.

Sendes tidlig

«Gilmore Girls» går derimot en halvannen time tidligere og seertallet er betraktelig mindre. Kun 140.000 har trykket Rory og Lorelai til sitt bryst denne sesongen, men TVNorge er fremdeles tilfreds.

— «Gilmore Girls» sendes allerede kl. 19.55 og seertallet har gått opp etter at vi flyttet serien fra søndager til onsdager, sier Ingerid Medhus, pressesjef i TVNorge.

Program som tidligere har fylt onsdagsslotten har hatt et snitt på 90.000 seere.

Hayek inntar Bettys verden

Den nyinnkjøpte hitserien «Ugly Betty» gjør det fremdeles sterkt hos sin målgruppe. Over 300.000 følger Bettys hverdag hos magasinet Mode. I onsdagens episode dukker Salma Hayek opp og Daniel faller pladask.

I tillegg til at Betty må være detektiv for sin skjørtejeger av en sjef, må hun og søsteren skaffe penger til farens advokat. Pappa Suarez oppholder seg nemlig ulovlig i USA.