ARENDAL: Den nigeriansk -amerikanske rapperen Chamillionaire er bekreftet på Hovefestivalens program til sommeren. Han anses å være en av USA's heteste rappere for tiden, og har blant annet mottatt høythengende priser fra MTV og BET, blitt nominert til flere Grammys, og solgt over en million eksemplarer av "The Sound of Revenge", hans første album på et større plateselskap.

Rapper-strid

Tidligere har Hovefestivalen annonsert nok en rapper, nemlig Paul Wall. Nå viser det seg at Chamillionair og Wall har et relativt turbulent forhold til hverandre...

De to startet i utgangspunktet sin musikalske karriere sammen, men forholdet mellom dem har kjølnet betraktelig etter en voldelig episode på en nattklubb, hvor både Chamillionaires lillebror og Paul Wall med venner var involvert.

Nå spekuleres det på nettstedet stress.no (norges største hip hop-nettsted) i om de to kommer til å begrave stridsøksa når de møtes i idylliske omgivelser på Sørlandet i sommer.

Den som venter får se....

Nytt album i vente

Chamillionaires andre album, Ultimate Victory, slippes 27. mars på plateselskapet Universal. I mellomtiden er han aktuell med singelen "I’m Not A Criminal", hvor han får hjelp fra den populære RnB-artisten Kelis.