VISER KROPP: Odd-Ivar har ikke noe imot å vise seg frem, men sier han aldri ville hatt sex på tv. Foto: TV3

— Jeg var rimelig nervøs da jeg kom ned trappa og skulle introdusere meg selv for alle deltakerne. De stilte noen spørsmål for å finne ut hvem jeg var, sier Odd-Ivar Østlund Donjem (27) fra Trondheim.

I kveldens episode sjekker han inn på «Paradise Hotel» på TV3 sammen med Vegard Kjølstad (26). Det blir et sjokk for eks-paret Ida Gran (21) og Rune Gammelsether (25) da sistnevnte ankommer. Vegard er nemlig en tidligere kamerat av Rune, og Ida hadde sex med ham etter at samboerforholdet til Rune tok slutt.

— Du kan si at Vegard fikk en noe tøffere velkomst enn meg, sier Odd-Ivar.

Bare en får bli

En av de to nye deltakerne stemmes ut allerede i tirsdagens episode, og det er de andre deltakerne som avgjør hvem det blir.

Odd-Ivar tenkte at det kunne være både en fordel og en ulempe for ham at konkurrenten hadde en forhistorie med to av deltakerne.

— Det kunne være en fordel i og med at han har ødelagt en del i forhold til Ida og Rune. Men Rune og Vegard har jo vært kamerater før, så det er mulig at de skværer opp. Hele spillet går jo ut på å bygge relasjoner, så det er nok bra å kjenne noen fra før, forklarer han.

Vil ikke ha sex på tv

Da han hadde møtt de andre deltakerne fikk han spørsmål om hvem av jentene han likte best.

— Jeg sa Ida da, men det var nok Lene jeg snakket mest med mens jeg var på hotellet, sier han.

Dersom Odd-Ivar treffer ei jente han liker på hotellet er han åpen for litt flørting og kyssing, men noe mer enn det er uaktuelt.

— Jeg kunne aldri hatt sex på tv. Jeg har familie som sitter og ser på programmet, så det ville blitt veldig flaut. Jeg gikk ikke inn på hotellet med intensjonen om å "ha meg" med noen, men for å spille spillet og ha det gøy, sier han.

Dristig antrekk

Odd-Ivar får likevel vist seg litt frem på tv under kåringen av «Mr.Paradise».

— Vi guttene fikk beskjed om at det lå antrekk klare til oss på singelrommet, og jeg og Petter var de som kom dit sist. Da hang det kun igjen to temmelig dristige antrekk, ler han.

«Paradise Hotel» har til nå vært en suksess for TV3. Hele 237.000 seere fulgte i snitt realityserien i åpningsuken. Best seertall var det under parseremonien torsdag, da 306.000 fulgte med på det meste.

Kveldens episode av «Paradise Hotel» vises på TV3 klokken 21.30.

SPENTE: Gjengen i «Paradise Hotel» venter på å få møte de nye deltakerne. (Foto: TV3)