KRISTIANSAND: – Vi er skikkelig hardcore undergrunnsrap. Det går mye i drap og faenskap. Du vet, det vanlige, forklarer Jus Allah i Jedi Mind Tricks, til fvn.no. Bandet hans er for tiden på europaturné og turen er nå kommet til Norge.

Tirsdag spiller amerikanerne på Kick, og deretter går turen til Oslo. Jus Allah er ikke bekymret for at låtene deres skal være vanskelige å forholde seg til for et norsk publikum.

Sjekk ut Jedi Mind Tricks på Spotify

Sindige sørlendinger

– Vi har spilt i Norge tidligere og responsen er alltid god, konstaterer han. At sørlendinger har rykte for å være relativt sindige, tar han ikke så tungt.

– Jeg er faktisk også ganske sindig, så da går vi sikkert godt overens. Men når man er på konsert, da må det bli litt liv, oppfordrer han. Allah sier at selv om hiphop nok står sterkere i hjemlandet enn her, har han sans for tankegangen i Europa.

LES OGSÅ: Inviterer til slagkraftig hip hop-kveld

– Om å være ekte

– I USA blir man mer eller mindre fortalt av diverse markedskrefter hva man skal høre på. Det er friere her. Her er det du selv som bestemmer hvilken musikk du skal kjøpe. Det liker jeg. Det handler om å være ekte. Vær deg selv, og følg etter dit drømmene tar deg. Det er det alt handler om.

Allah konstaterer at hiphop-interesserte sørlendinger vil få oppleve et band som gir 110 prosent fra scenen på Kick.

– Dere kan se frem til konserten, forhåpentligvis er vi det beste som fins innen hiphop for tiden. Vi skal gjøre det vi kan for å underholde, og vi håper dere elsker oss, sier Jus Allah til fvn.no.

Support for Jedi Mind Tricks på Kick er Brede «Sheepy» Flatset Johnsen fra Kristiansand.

Sjekk ut Jedi Mind Tricks på Spotify