Spacey har fått med seg et stjernelag av skuespillere i den kommende filmen "Father og Invention". Ifølge Hollywood Reporter starter innspillingen denne uken, og i tillegg til Spacey er Heather Graham, Craig Robinson og Camille Belle med på laget.

Komedie

Veteranen Spaceys siste rolle i en storfilm var "Superman Returns" i 2006 der han spilte superskurken Lex Luthor. Han har også vært å se i tv-serien "Recount" som ble sendt i fjor. Ifølge filmdatabasen Imdb.com vil "Father of invention" ha premiere neste år. I filmen spiller Spacey en milliardær som nettopp har kommet ut fra et åtte års langt fengselsopphold etter en uheldig forretningsaffære. Han forsøker å bygge opp ryktet og formuen, men sliter mer med å rette opp forholdet til familien.

Humor

Rollefiguren til Spacey må også finne seg i at eks-konas nye ektemann (spilt av Craig Robinson fra "The Office") nå bor i hans hus og kjører bilen hans. I rollen som Spaceys datter finner vi Camilla Belle, og for å gjøre farsen komplett spiller Heather Graham datterens lesbiske venninne. Rollefiguren hennes innleder et forhold til Spaceys karakter. Jimmy Knoxville er med på laget i rollen som butikkeieren som gir Spacey en ny jobb. Heather Graham slo igjennom i tv-serien "Twin Peaks" i 1991, men er kanskje mest kjent for rollen i "Boogie Nights". Hun er for tiden aktuell på norske kinoer i komedien "Hangover".

Her er traileren til "Hangover":