Jessica Simpson slo igjennom med debutsinglen «I Wanna Love You Forever» i 2000. Sangen nådde tredjeplassen på de amerikanske singlelistene, og de etterfølgende platene solgte mer enn anstendig. Det var imidlertid ikke før realityshowet «Newlyweds» fikk sendeplass på MTV i 2003 at hun ble en virkelig superkjendis.

Show

De to giftet seg i 2002, men ekteskapet varte ikke lenger enn til 2006. I årene etter «Newlyweds» har hun forsøkt seg som skuespiller og prøvd å dra musikkarrieren i retning country. Den helt store suksessen har uteblitt, og det er muligens derfor hun nå har planer om å forsøke seg på tv igjen.

MTV

Denne gangen er det imidlertid ikke MTV som skal vise Simpsons bravader. Konkurrenten VH1 har ifølge OK Magazine gitt henne klarsignal til å begynne å jobbe med serien «The Price of Beauty». I serien skal hun reise verden rundt for å møte kvinner, studere lokale moter, matkultur og skjønnhetsidealer. Målet er intet mindre enn å «finne meningen med ekte skjønnhet».

– Jeg har alltid trodd at skjønnhet kommer innenfra og at selvtillit alltid vil gjøre en kvinne vakker, sier hun i en pressemelding.

Programmet skal ikke sendes før neste år.