LILLESAND: Mulighetene er imidlertid kortvarige. Den dagen trafikken slippes løs, er det for sent! Dermed gjelder det å nytte sjansen når The Graffiti Classics dukker opp med tunnelkonsert under avslutningen av Da'ene søndag 29. juni.

Programmet for årets Da'er ble presentert i går. Og det blir 10 dager tettpakket med poster.

Fredag 20. juni arrangeres «Sommernatt i Lillesand» der én billett gjelder på fem ulike konserter på restauranter.

Dagen etter blir det helaften på Havnetomta med Alejandro Fuentes, Erik Faber og Thom Hell. Søndagen er det tid for den tradisjonsrike skjærgårdskonserten på Skauerøya, med blant andre den svenske visesangeren Peter Vemö, Lennart Lundholm, Marie Heggem, Tor Flaa, Per Jakob Skaanes, Bjørnar Flaa, Harald Rislaa og Harald Bjørløw. I tillegg kommer «Nils Georg Paus Band» som gjorde slik furore i fjor.

Tirsdag blir det jazzlåter fra 30— og 40-tallet med Liv Stoveland, Ole Kristian Kvarme og Rasmus Solem. Det blir helaften for de danseglade med Ole Ivars, visekveld med Ole Paus og «Swing i ord og toner» i regi av Guri Linn, Evelyn Vermedal og Skjalg Grimnes. Trønderrockeren Terje Tysland kommer også – med Rød Mix fra Birkeland som oppvarmere.

På By- og sjøfartsmuseet stiller Albert Anderson ut, i rådhussalen er Gro Fraas utstiller, mens Frank Brunners og Lars Ellings arbeider er på Meta Hansenhuset. På middelskolen har Helge Gorm Rudschinat Grønli «Da'enes sprøeste utstilling». Faste poster er «Sørlandets lengste frokostbord, håndverks- og husflidsmarked, blomsterbarnetog og baccalao hos sjømannsforeningen.