Zac Efron debuterer på magasinet Time sin årlige liste over de hundre mest innflytelsesrike personene i verden.

«High School Musical»-stjernen er i godt selskap med storheter som Barack Obama, Oprah Winfrey, Bono og George Clooney, som alle figurerer på listen.

Efrons medspiller i filmen «Me And Orson Welles», Claire Danes, mener 21-åringen er verdig sin plass på listen.

— Både underholder og kunstner

— Jeg regner med vi alle vet at Zac er god sanger og danser. Det som er mindre kjent, og som jeg har fått æren av å oppleve personlig, er at han er en underholder som kan formidle både sårbarhet og skarphet. Det viser seg at Zac ikke bare er en underholder, men også en kunstner. Han kommer til å få oss til å dåne i mage år fremover, uttalte Danes til Time om sin kollega.

Hun sammenligner Efron med Leonardo DiCaprio, som hun spilte sammen med i «Romeo + Juliet». Hun husker hysteriet DiCaprio skapte blant tenåringsjentene, og mener hysteriet rundt Efron er enda mer intenst.

Flere skuespillere på listen

Zac Efron ble nylig kåret til en av de hundre vakreste personene i verden av Time. At han også kom med på listen over de hundre mest innflytelsesrike, viser at hans popularitet bare stiger.

Andre som kom med på Times liste er rapperen M.I.A., skuespillerne Brad Pitt og Tom Hanks, golf-stjernen Tiger Woods, skuespiller Kate Winslet og komiker Tina Fey.