— Vi jobbet med Bond-låta, men gjorde den ikke ferdig. Den vil heller aldri bli ferdig hvis ikke det skjer et mirakel og noen kommer inn og synger den, sier Ronson til Wenn, og legger til.

— Amy er ikke klar til å jobbe med musikk enda.

Jobbet med Bondlåt

I slutten av april ble det kjent at Amy Winehouse og Ronson planla å skrive kjenningssangen til den nye James Bond-filmen «Quantum of solace».

LES OGSÅ: Gjett hvem som jobber med Bond-låta?

– Det er ingen garanti for at sangen vil bli brukt i «Quantum of Solace». Forhåpentligvis vil de ha den. Vi jobber med den og får dermed se hva som skjer, uttalte Ronson i et intervju med radiokanalen BBC 6 Music etter at samarbeidet ble kjent.

Fengslet for overfall

Det er Amys tilbakefall til en utagerende livsstil den siste tiden som har fått produsenten til å få kalde føtter.

25. april ble Amy Winehouse fengslet mistenkt for å ha overfalt to menn på byen to dager i forveien. Sangerinnen ble sluppet ut av fengsel neste dag uten noen videre siktelse, men

Årsaken til fengslingen var at Amy angrep to menn ute på byen. Den ene skallet hun ned, mens den andre slo hun til.

Ulike meninger

Til nyhetsbyrået Wenn sier Ronson at det er et mirakel om Winehouse og han fullfører samarbeidet.

En representant for Amy Winehouse har gått ut og benektet at det var Amys ville liv som var grunnen til at samarbeidet gikk i knas.

— Mark lot Amy få høre en låt, men hun hadde andre tanker enn ham om hvordan den skulle utvikles videre. Vi er sikre på at de kommer til å lage bra musikk sammen i framtiden, sier talspersonen.

Mark Ronson har ikke bare produsert flere låter for Amy Winehouse. Han har også jobbet med popsensasjoner som Christina Aguilera, Lily Allen og Robbie Williams.