I forrige uke sendte den republikanske presidentkandidaten John McCains kampanjeapparat ut en tv-reklame der de sammenlignet dekokratenes kandidat Barack Obama med a-kjendiser som Britney Spears og Paris Hilton. McCain mente faktisk at Obama er en større kjendis enn begge disse. Spørsmålet McCain stilte var enkelt og greit «He's the biggest celebrity in the world, but is he ready to lead?».

Debatt

Kampanjen resulterte i heftig debatt, og Obamas kampanje mente reklamen oste av desperasjon. Reklamen greide imidlertid å oppnå noe McCain har hatt lite av i valgkampen så langt: Oppmerksomhet. Nå har saken imidlertid tatt en ny vending. Paris Hilton tolker McCains reklame som en støtte til hennes eget kanditatur, og gjennom en egen tv-reklame kaster hun seg inn i kampen.

Morsomt

Nettstedet Funny or Die har fått Hilton til å stille opp på en reklameparodi der hun gjør narr av McCain. Om den nevnte presidentkandidaten sier hun blant annet at han er «gammel nok til å huske når dansing var en synd». I tillegg krysklippes McCain blant annet med Star Wars-figuren Yoda.

– Jeg er også en celebritet. Jeg er imidlertid ikke fra gamle dager og jeg lover heller ikke forandring som han andre typen gjør. I'm just hot, slår Hilton fast.

Hilton takker McCain for at han nevnte henne i reklamen, og mener dette betyr at hun har McCains støtte. Deretter går Hilton igang med en utredning om hvordan USAs energiproblemer bør løses.

Svar

En talsmann for McCains kampanje, Tucker Bounds, forteller ifølge Yahoo News at det kan virke som om Hilton egentilg støtter den eldste kandidaten.

– Paris Hilton er kanskje ikke en like stor kjendis som Barack Obama, men hun har helt tydelig en bedre energiplan, sa Bounds.

Hiltons reklamefilm:

See more Paris Hilton videos at Funny or Die

John McCains film: