Eldstebror, Noel Gallagher (42) sluttet i bandet i august etter et heftig krangel med lillebror og Oasis-vokalist Liam (36). Krangelen utartet og fant sted bare minutter før de skulle være headlinere på en festival i Paris. Liam skal ha knust en av brorens gitarer og ropt til Noel at:«Du er ikke min bror!». Senere la Noen ut en melding på bandets nettsider der han bekreftet at han sluttet i bandet.

Liam

Forholdet mellom de to har vært anstrengt gjennom store deler av karrieren, og flere har derfor ment at det bare er et spørsmål om tid før de to snakker sammen igjen. Brødreparets mor, Peggy Gallagher, er en av de som tror de vil spille sammen igjen. Like etter at Noel gikk ut og erklærte Oasis for historie uttalte hun til Sunday Mirror at hun håpet de ville bli venner igjen.

– Jeg håper ikke dette er slutten på Oasis. Jeg tror ikke det. De er bare trøtte nå på slutten av turnéen. De har hatt krangler før også, men de har alltid kommet over det, sa hun.

Lillebror Liam har i motsetning til broren holdt munnen lukket om framtiden for bandet etter hendelsen. I går ble han imidlertid intervjuet av den britiske avisen The Times, og Liam skulle i utgangspunktet utelukkende snakke om sin nye kleskolleksjon, Pretty Green. I intervjuet kom han med innrømmelsen fansen har fryktet.

– Vel, Oasis eksisterer ikke lenger. Jeg tror vi alle vet det, uttalte han.

Gøy

Vokalisten levner ikke noe særlig håp om en gjenforening.

– Det er synd, men sånn er livet. Vi hadde en fin tid med det, forteller han.

Han sier også at han nå tenker på hva som blir hans neste steg musikalsk.